ad3

ad2

Vijayadasami sport Javelin Throw

Posted by Unknown on Tuesday, August 13, 2013

Vijayadasami sport Javelin Throw - Javelin er en sport som ikke kan skilles fra menneskelig jakt tradisjon i det siste. Denne aktiviteten krever fart og fingerferdighet av pelemparnya. Mediet er absolutt et spyd spyd som en gang i reelle termer. Som en av friidrett, spyd i utgangspunktet vedtatt skikken med mennene i antikken gjennom aktiviteter som landbruk har ikke vært utbredt. Den eneste kilden til menneskelig liv er jakt. Etter en betydelig endring i folks liv, spyd som i utgangspunktet var jakt mat overført til en sport som har eksistert siden dagene av klassiske Hellas. Legenden sier at på den tiden, har spyd blitt en svært populær type spill er nesten alle samfunnslag. Diperlombakan vanlig spyd sammen med andre friidrett hendelser som diskos kaste, hoppe, løpe og mer.

Ting du trenger å vite Relatert Javelin Throw

Det er noen grunnleggende ting som er viktig å vite hvis du ønsker å spille spyd. Blant annet:


Hvordan Hold spyd

I utgangspunktet er det tre måter som vanligvis brukes i betydningen av å holde spyd, nemlig:
Amerikansk stil: Først spyd eller spyd er plassert midt i håndflaten der tuppen av spydet eller øye menyerong til nær kroppen. Videre pekefingeren kløtsjing kantene eller bak på basen av spydet, og kontrolleres av mor jaridan deretter plassert i bakkant av håndtaket. Pass på at du rett spyd. At USAs grep, er tommelen ens pekefinger også ganske en viktig rolle i å skyve spyd på den tiden var i ferd med å kaste.
Finsk stil: I denne stilen, er spyd plassert i håndflaten der tuppen av spydet menyerong til nesten berøre kroppen. Videre vil langfingeren holde kantene i stroppene på belajang og gjort en sirkel ved hjelp av tommelen eller tommel. Når du bruker denne stilen, sørg for at pekefingeren limp for å hjelpe holde spydet selv. Finsk stil vektlegger langfingeren i tommelen var skyve og kaster spyd.
Klemming stil: style dette er ganske enkelt, i utgangspunktet bare ved å klippe spyd mellom indeksen og midtre fingrene i mellomtiden, de andre fingrene holder jevnlig basis.
Hvordan Bring spyd


I mellomtiden, hvordan å bringe spydet er som følger:
Javelin tatt å sette på skuldrene. Denne metoden er praktisert ved å holde spydet over høyre skulder på den siden av hodet hvor øyet oppover menyerong spyd. Mens det er brettet eller bøyd albue å dra til fronten. Denne metoden er ofte brukt av idrettsutøvere som ønsker å bruke hot-trinns stil eller stil som prefiks trippel kast.
Javelin brakt å bli satt under. Denne metoden starter med høyre arm skal være rett ned. I mellomtiden, spyd menyerung øyet oppover, slik at halen menyerong og nesten berører bakken.
Spyd ble tatt foran brystet, er denne modusen gjøres ved å plassere spydet ned mens den skrå skrå halen på toppen slik at den passerer høyre skulder.
Videre er det også viktig å erkjenne at det utstyr som brukes i sporten av Spydkast, som følger:
Brukt spyd Konstruksjonen består av tre punkter eller deler nemlig: Eyes spyd, spyd og også kroppen stropp spyd.
Javelin kroppen er laget av solid metall kanter der noen del av øyet utstyrt med et spyd at hvis notatet er ganske spisse.
Stroppen på spyd spyd sett pakket rundt kroppen og er festet på det punktet av tyngdekraften må ikke krysse linjen av kroppen midt i spyd. Svingete tau må være like skarpe spyd også tykk og det bør ikke være noen klumper belte også.
Så lenge spyd mellom utøvere av ulik datter og sønn. For sønnen til en lengde mellom 2.6 til 2.7 meter. I mellomtiden, for prinsessen mellom 2,2 meter til 2,3 meter. Forskjellig størrelse påvirker også vekten av spydet. På sønn, veier 800 gram, mens datteren til 600 gram.
Regulering Javelin Throw

En rekke regler som må forstås i spyd, som følger:
Når kaster, skal spyd rett holdes i håndtaket og skal også kastet over skulderen eller øvre del av kroppen til utøveren. Javelin også bli kastet som en pendel prinsipp. Som ikke-ortodokse stiler er ikke lenger lov til å bli brukt.
En spydkast anses ugyldig hvis øynene ikke er skraping i jorden spyd forhånd enn andre deler av spyd.
Når en idrettsutøver i ferd med å starte et prefiks, er det ikke tillatt å skjære en linje.
Innkastet anses ugyldig dersom utøveren berører kroppen wilahay kaste linje, eller linje forlengelse.
Når spyd har cruiset, er kasteren ikke lov til å kaste med ryggen til sektoren vridd måte.
Utøveren er ikke lov til å forlate banen prefikset før spydet som han ikke hadde kommet til utgivelsen nivå.


Som en sport, denne spyd flytte mange muskler i kroppen som armmusklene, ben, leddbånd, og muskler Ototo aksen feltet. Hvis alle disse musklene fungerer bedre så resultatet vil være perfekt spydkast. Denne øvelsen bør gjøres på rett sted, fordi hvis det ikke kunne skade noen andre husker den skarpe enden av spydet.

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment