ad3

ad2

Fordeler og ulemper med utendørsidrett

Posted by Unknown on Tuesday, August 13, 2013

Fordeler og ulemper med utendørsidrett - Fordeler ved svømming er ikke bare for å opprettholde helse men også til å danne en mer perfekt legeme. Svømming er også egnet for gravide kvinner, spedbarn, barn, som har problemer med overvekt, og svekket bein ledd (artritt). I tillegg til minimal risiko for skade, følgende andre fordeler vi kan få fra sporten svømming:

Praktisere puste
Svømming å styrke luftveiene som gjør det egnet for personer med astma. Svømming bevegelser i luftveiene kan gjøre lengre og sunnere kropp.

Eliminere stress
Sport er i stand til å eliminere stress. Så selv i en svømmende bevegelser som er gjort tilfeldig og langsomt å øke endorfiner i hjernen så stemningen er mer rolig. Ta kontakt med vannmasser kjøler som påvirker humør og sinn.

Høyde øke
For barn som fortsatt vokser, kan svømming lage en høyere kroppsmasseindeks. For voksne kan svømme forbedre holdningen din, slik at det kan se høyere.

Forbedre evnen til hjertefunksjon og lunge
Svømming kan betraktes som en aerobic trening i vannet. Bevegelse presser og sparker vannet med beina, spesielt ben og hender kan stimulere blodtilførselen til hjertet, blodårer og lunger. Bevegelsen er i stand til å forbedre funksjonen av hjertet og lungene fordi trent regelmessig.

Muskel-formasjonen
Svømming krever at du flytter nesten hver eneste muskel i kroppen. Ved flytting i vannet, må kroppen bruke mer energi fordi de har for å bekjempe vannmassene som er i stand til å styrke og bøy musklene i kroppen. Denne bevegelsen kan indirekte gjøre musklene mer tonet og formet.

Svøm har mange fordeler, men også ikke spart fra mangel. Den eneste ulempen til denne sporten er ikke bra for beinhelse. Fravær av tyngdekraft når svømming blir dårlig effekt på beinmassen. Denne dårlige påvirkninger kan du takle menyelinginya med andre idretter, som bersepedah, turgåing, eller jogging. Merk også sikkerheten når du svømmer, spesielt hvis du ikke er god på svømming, sørg for at noen ser på. En annen ting å merke seg er at oppvarming før svømming. Varm opp 10-15 minutter, kan ved å svinge armer og ben eller ta en spasertur rundt bassenget.

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment