ad3

ad2

Ansvarsfraskrivelse

Posted by Unknown on Thursday, August 15, 2013

Ansvarsfraskrivelse
FORBEHOLD - FORBEHOLD ARTIKKEL

Materialet og innhold på dette nettstedet er informasjon som er skrevet generelt og ikke garantert for nøyaktighet. Slik informasjon er ikke ment som en erstatning for råd eller retning gitt av profesjonelle arbeidere. Brukere av dette nettstedet er forventet å ikke bare stole utelukkende på opplysninger gitt i dette nettstedet bare for deres behov.

Alle henvendelser om spesielle medisinske problemer bør konsultere med din personlige lege. Når det gjelder spørsmålet om andre områder, vi sterkt anbefale deg å konsultere ytterligere problemer med arbeiderne være profesjonell i sitt felt.

Vi gir ikke garantier eller fremstillinger, uttrykt eller underforstått, for nøyaktigheten eller fullstendigheten, aktualitet eller nytten av mening, råd, tjenester eller annen informasjon eller referert i dette nettstedet. Vi er ikke ansvarlige for risikoen ved bruk av dette nettstedet. Brukere av dette nettstedet bør være oppmerksom på at materialet og innholdet på nettsiden er bare oppdateres med jevne mellomrom, kan materiale eller innhold ikke inneholder den nyeste informasjonen.

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere eller endre informasjonen dette nettstedet til enhver tid. Vi er ikke ansvarlig for informasjonen som vises hyperlenker.

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment