ad3

ad2

Bueskyting Indonesia sier klar til å konkurrere i bueskyting VM-serien i Polen.

Posted by Unknown on Tuesday, August 13, 2013

Bueskyting Indonesia sier klar til å konkurrere i bueskyting VM-serien i Polen. - Indonesian Archery Association Central Board erklært klar til å konkurrere i bueskyting VM-serien i Polen. Daniel Lumalesil bueskyting trener sa så mange som 16 utøvere vil gå ned i fjerde serien mesterskapet som fant sted på 19 til 25 august 2013.

Sekstende idrettsutøvere besto av åtte sønner og åtte døtre av den nasjonale Exercise Konsentrasjon (landslaget). "Mesterskapet er en del av en pilot og forberedelse før SEA Games i Myanmar," sier Daniel, i går.

Ifølge Daniel, oppkjøpet av ferdigheter eller poengsum utøverne under deres økt Pelatnas prosess. Men, sa han, økningen av den mentale siden av barnepass har ikke blitt testet ennå fordi ned i et prestisjefylt mesterskap. "Så det har ikke blitt testet i ikke-teknisk," sa han.

Selv om det ikke satt et mål, håper han mentaliteten til barnepass kan økes etter mesterskapet. "Hvordan takle en motspiller, vinden, og været er det viktig å bygge et mentalt spill," sa han.

Indonesia vil følge recurve og compound tall. I nummer etterfulgt av kvinnenes recurve og Diananda Chairunisa Kusumawadini punkt. Mens antall kvinner der Dellie Treesyadinda sammensatte og Sri Ranti. For de recurve menn er Riau Ega og Hendro Suprianto mens på det sammensatte det Praditya Wuri Teak og Chess.

Daniel sa VM-serien i Polen er den fjerde serien. I den første serien til den tredje indonesiske ikke kunne delta på grunn av begrenset finansiering problemer. "Våre konkurrenter i SEA Games, Malaysia fulgt alle seriene," sa han.

Basert på hans observasjoner, Malaysia er i stand til å oppnå i den tredje serien i herrenes lagkonkurranse. Som Malaysia er avhengig av tall, fordi å være best i Sørøst-Asia.

Foruten Malaysia, vil Filippinene være den tøffeste konkurrenten Indonesia i SEA Games senere. "Hvis den store Filipino prinsesse forbindelsen i tall," sa han.

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment