ad3

ad2

Veien for en god naturlig kosthold og sunn

Posted by Unknown on Tuesday, August 13, 2013

Veien for en god naturlig kosthold og sunn - I dag er det så mange måter at vi gjenkjenner diett og kosthold generelt er en kosten justeringer som gir vekt suggesti oss å leve det. Det er vanligvis forårsaket på grunn av kosttilskudd årsaker betydelige endringer i våre spisevaner. Og endring er en prosess som krever hardt arbeid fordi vi har en endring i vår egen atferd.
For å få den naturlige diett er diett måter som følger:
Sett kosttilskudd mål
Kosthold generelt formål er å få den ideelle kroppsvekt for å finne din idealvekt kan være ved å bruke formelen Brocca som følger:
ideell kroppsvekt formel

VEKT: Høyde -100 - + 10%
markedet:
idealvekt: i enheter på kg
høyde: i enheter av cm
10% Hvis du har en stor kropp ramme
-10% Hvis du har en liten kropp ramme
Diet planen set
Etter å ha satt et mål om en diett som vi gjør neste er å sette en tidsplan for diett. Tidsplan bør etableres diett er en diett plan for å gjøre endringer litt etter litt. Det er ment å endre våre matvaner mot bedre i tid permanent. Derfor, ved å sette tidsplaner til kroppen kosthold er det første skrittet for å lære kroppen av endringene som kroppen vil naturlig og gi tid for kroppen å gradvis tilpasse seg disse endringene. For eksempel, lære å spise en banan i morgen i stedet for å spise stekt ris som er vane med kroppen, vil kroppen ha ulike reaksjoner med endret dette til alle, men litt etter litt kroppen begynner å kjenne det og gjøre det til en nødvendighet i morgen. I tillegg til å gi mer tid for kroppen å venne seg til endringene også gi tid for hjernen vår til å være i stand til å akseptere bananer som en erstatning for frokost.
Kjenn mat som er sunt for kroppen
Nesten alle typer mat er sunn mat. Det er bare det at vi alltid tersugesti hvis det er en sunn mat er dyr mat. Eller er det en idé at frukt og grønnsaker er importert TERCAP sunn mat. Egentlig er et sunt kosthold en diett som er i stand til å gi tilgjengeligheten av energi og tilstrekkelig dekke kroppens behov. På grunn av dette kroppen krever et stort utvalg av mat for å møte de grunnleggende krav som en sunn diett. Hvis dietten mål som vi trenger er å gå ned i vekt, sunn mat er generelt plante-baserte matvarer. Matvarer som kommer fra planter. Med den grunnleggende teorien for alle matvarer som stammer fra plante-baserte matvarer som ikke er mettet fett. Derfor, i en diett vegetarisk kosthold er ofte et alternativ, men heller ingen mangel på denne type diett, maten er generelt veldig kurangmengandung vegetabilsk protein og flere andre næringsstoffer som trengs av kroppen. Derfor er en form for animalsk protein veldig bra i innsatsen i dietetisk bruk av denne type protein er fisk.
Ikke la deg selv sperret opp med ideen på en diett
Fordi dietten var generelt begrenset i et bur vi ville føle det ville være en hevn for den store forandringen, og la kroppen gå tilbake til forrige diett.
Gjør det nå
For å gjøre endringer til det bedre, bør du gjøre det nå.

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment