ad3

ad2

Grunnleggende Sports lengdehopp.

Posted by Unknown on Tuesday, August 13, 2013

Grunnleggende Sports lengdehopp. - Den lange hopp er en av de populære idretter atletisk gruppe diperlombakan i verdens konkurranser, inkludert OL. Hvis den er definert, er det rett og slett hva som menes med den lange hopp er et forsøk på å nå lengst avstand med en av frastøting. Målet i lengdehopp beveger kroppen fra ett punkt til et annet tititk med ett hopp som begynner med prefikset kjøre senere nektet, og senere fløt siste landet på den fjerneste punktet. Lengdehopp gren er videre delt inn i tre kategorier, nemlig lenge hoppe knebøy stil eller Tuck, lang hoppe eller Avbryt Stil stil hengende, og vandre i Luftforsvaret eller Walking In The Air. Den tredje kraft er delt på holdningen til kroppen til en idrettsutøver som han var i en tilstand av drift. I mellomtiden prefiks bevegelse, pidestall og landing ingen forskjell mellom en stil og en annen stil.

I hoppe lengde, er det en ting abeberapa suksessfaktorer er:

Evnen til å bygge fart.
Momentum transfer evner enten vertikal eller horisontal stil.
Hadde evnen til å forene de to stilene med den eksisterende makt til å gjøre spranget
Når man snakker om den lange hopp teknikk, er det fire viktigste tingene som prefiks, frastøting, holdning mens du er i luften og til slutt landing.

Prefiks

Innledende bevegelse i den lange hopp med en løpende starte så snart som mulig. Løpebevegelse er gjort så mye som mulig for å få best frastøting. Under kjøring, blir hastigheten av løperen presser horisontalt som da vil bli omdannet til vertikal hastighet ved hjelp av frastøtning. På tidspunktet for prefikset, må en utøver vurdere flere ting, blant annet:
Forstå prefiks range med den energien som trengs for å hoppe. For eksempel nybegynner runner, for å få den maksimale hastigheten den kan kjøre i en avstand på ca 35 meter. Mens for de som har fått opplæring, kan ikke prefikset kjørelengde run variere fra 45 meter.
Det er viktig i prefikset beridri stilling. Det er ikke satt som standard, men det avhenger av vaner av utøverne. Velg vaner som produserer den maksimale hopp avstand.
Ved starten av at prefikset må kjøre sakte og deretter sakte akselerere run rate. Relatert til hastigheten, bør utøveren være i stand til å opprettholde sin dynamikk til han gjorde frastøting.
Når en utøver har nådd den maksimale hastigheten, utgitt bevegelsen begiutu bare kjøre med det som oppnås uten å redusere hastigheten når du kjører.
Bob

Frastøting er prosessen der det inkluderer sbeelumnya horisontal forskyvning hastighet i vertikal. Frastøting gjøres meget raskt og sterkt for at det legeme som skal løftes opp fra ett punkt til det neste punkt så langt som mulig. Frastøting er inngangsporten til kroppen poisis idrettsutøver da han drev mot det punktet lengst hopp. God frastøting alltid innebære en kombinasjon av ben styrke også svinge beina og armene starter fra en posisjon foran. For å få den perfekte frastøting, må en utøver ta hensyn til følgende forhold:
Ben må være sterk, fordi det er grunnlaget før flottøren.
Når de ønsker å hvile, bør utøveren være i stand til å gjøre det mens han var om bord rett pidestall.
I hviletilstand, bør stå sammen svingte. Likeledes føtter. Svingende beinet ved å løfte den opp til hoftehøyde, og er i en bøyd kne posisjon.
Når posisjon eller holdning Agency In The Air



Denne holdning beslektet aatlit lengdehopp var i luften mot punktet sekanjutnya sprang. Som forklart tidligere, at denne holdning minst tre typer nemlig holdning som om hengende, og gå og husokkupasjon.

Landing

Landing er den siste fasen i prosessen med sports lengdehopp. Det er flere ting du bør vurdere når du prøver å lande, blant annet:
Utføres med konsentrasjon og makt er fullt klar over at bevegelsen ikke trenger å unngås.
For ikke å føle smerte, bør landing gjøres ved å sørge begge føttene er parallelle og landet hæl først med slike stillinger blir klemt.
Før hæler lang hoppe idrettsutøver at de virkelig berører medium landing, måtte han helt rette bena fremover. Dette er slik at avstanden i forkant av bena er ikke så langt fra hverandre. Hvis avstanden er for stor vil redusere langdistanse hopp er oppnådd.
Når landing, sørg for hælen hviler slik at baken ikke er umiddelbart havnet i sanden medium.
Etter landing, pass på å ikke gå ut eller gå tilbake for å endre prefikset fordi gjøre målinger. Og hvis den flyttes til baksiden ville hoppe avstanden vil bli redusert.
Long hoppe denne sporten er spennende. De som har tenkt å bli en profesjonell idrettsutøver må ha fart, styrke, eksplosiv kraft, balanse og koordinasjonsevne er bra. Det er absolutt ikke lett, men regelmessig mosjon vil gjøre alt kan oppnås i sporten.

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment