ad3

ad2

Svømming Sports for de helsemessige fordeler

Posted by Unknown on Tuesday, August 13, 2013

Svømming Sports for de helsemessige fordeler - Svømming, er sporten en av de morsomme aktivitetene som er svært interessert i en masse mennesker, fordi i tillegg til formålet med helse, kan vannsport brukes som et alternativ for rekreasjon for familier. Av alle typer av tradisjonell utendørs sports seeded utgifter i form av antall kalorier, bygge muskler, og generelle egnethet. Vel, her er fordelene med utendørs trening for hva du får.

Lav risiko
Det er ingen stor risiko i å gjøre denne aktiviteten, kan alle mennesker i alle aldre gjennomgå en rekke vannaktiviteter. På grunn av den relativt lille risiko for skade på svømming kan gjøres for livet.

Forbedre hjerte helse
Svøm forbedre hjerte helse, i en studie på middelaldrende menn og kvinner som gjennomgår denne aktiviteten i 12 uker viste at oksygen forbruket steg 10% og mengden blod pumpes per hjertet av beats har økt 18%.

Bygge muskelmasse
Alle idrettsaktiviteter må forholde seg til muskelen. I denne vannaktivitet ved hjelp av bare en brøkdel av muskel legeme, men delene er svært viktige muskler som stimulerer andre deler for å trives.

Gjøre musklene mer fleksible
Pool kombinerer styrke-og kondisjonstrening, slik som å øke muskelstyrke. Dette gjør at alle musklene i kroppen til å bevege seg og bli mer fleksibel.

Alternativ når en skade
Når en idrettsutøver blir skadet, de er vanligvis oppfordres til å svømme så hans kondisjon er alltid opprettholdes. Svømming bidrar til å holde seg i form og er en del av rehabiliteringen.

Brenn kalorier
Svømming brenner mye kalorier fra eksisterende forskning viser at ved å utføre denne aktiviteten på en jevnlig basis, og vil effektivt forbrenne kalorier mer enn løping og sykling.

Vektkontroll
Svømming er en morsom aktivitet og ikke en eneste måte som tradisjonelle vekttap. Swim gjør alle musklene i kroppen til å bevege seg i en synkronisert måte som bidrar til vekttap og body shaping.

Forbedre en astma tilstand
Astmatikere absolutt ikke vil gjøre idrettsaktiviteter med høy risiko og høy intensitet. Med svømming vil det øke frekvensen og dybden av pusting som kan forbedre tilstanden kesehatannnya. Svømming er et alternativ til å trene for personer med astma.

Menyengarkan sinn
Svømming kan forbedre hastigheten, rytme og dybden av puste som kan øke mengden av oksygen i blodet. Eksisterende forskning viser flyten av oksygen i blodet kan øke kognitive, intelligens og intellekt.

Forlenge levetiden til
Svømming kan hjelpe deg å unngå tidlig død, viser forskning at folk i alderen 20 til 90 år som svømmer regelmessig har en 50% dødelighet er lavere i forhold til løpere, turgåere eller folk som sjelden trener.
Som det har blitt forklart ovenfor at svømming har en lav risiko, men risikoen for skade er der fortsatt. Derfor bør vi unngå disse risikoene.

Utfør oppvarming før svømming for å unngå risiko for kramper
Overholde alle reglene i en renag
Mestret minst en svømmer teknikk eller i det minste flottør teknikken
Spis minst to timer før trening svømme
Ved hjelp av en god svømmetur utstyr
Vær forsiktig hvis det har skadelige fysiske abnormiteter
Unngå svømming øvelser som er altfor overdreven

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment