ad3

ad2

Kjenn High Jump Sports

Posted by Unknown on Thursday, August 15, 2013

Kjenn High Jump Sports - I idrett, er hopping bevegelse delt inn i to nemlig lengdehopp og High Jump. På denne anledning vi skal se er det lengdehopp. En sport som lenge har vært i gruppen diperlombakan friidrett konkurranser i OL, samt andre verden. Hvis det i det lange hopp, er en idrettsutøver som kreves for å oppnå avstand eller horisontalt, deretter i høydehopp, er utøveren som kreves for å oppnå maksimal hastighet i forhold til høyde eller vertikal retning. Så, med andre språk, er friidrett lengdehopp en ferdighetsprøve seseirang hoppe så høyt. I idretten i høydehopp, der baren er svært viktig fordi det er en benchmark av høy prestasjon en idrettsutøver.
Misatar i høydehopp horisontalt montert på to poler som kan nå 2,5 meter høy. Lengden av linjen er minst 3,15 meter. Høydehopp øvelsen ble gjennomført innendørs ved hjelp av prefikset område på 15 meter og en maksimal lengde omdreiningspunkt flat med en helling på en i 100. I mellomtiden må stavsprang være solid og sterk. Avstanden mellom stangen og en annen stang som er 3,98 meter til 04:02.

Diverse Styles Høy Leap
Akkurat som lengdehopp, i de høye hopp friidrett kjent også noen stiler som er basert på stilen av utøveren som han beveger seg i luften. Ettersom disse krefter, blant andre, følgende;

    
Stil saks eller saks Style: Denne stilen er også kjent som en karakter som heter fordi Swenney stil Swenney som endring av navn huk stil til saks-stil. Som for hvordan du gjør det ganske lett, og ta spranget atrlut prefiks fra midten. Så hoppet han på en pidestall ved å bruke hans venstre fot og han vil lande på samme fot. Da han var dudara, vil det rotere til høyre og deretter landet til venstre, og til slutt ryggen akkurat som tidligere prefiks.
    
Styrke stil eller Western roll Stil: Stil dette en mer eller mindre den samme som den saks stil fotskammel fall der det er på venstre fot og høyre fot når du starter med høyre side av landingen også. Imidlertid er denne stilen annen prefiks. Liker ikke stilen på midten av saks i stedet for på siden.
    
Gata Bredbeint: nemlig en stil som starter med hvor fort i svingene. Destinasjon prefiks i denne stilen er å forberede frastøting, forbereder for take-off vinkel og skaper en horisontal retning som vil bli konvertert til bertikal eller raskere. I prosessen tolakannya, understreker denne stilen bruk av en av de mest kraftige ben. Formålet med frastøting i denne stilen er å få det rette øyeblikket for å kunne spille over baren, for å endre bevegelse for å være flat eller horisontal eller vertikal retning ovenfor. I mellomtiden, holdningen av kroppen med denne stilen har en tendens til å være ryggen med begge bena hengende slapt og gjort. Når landing, vil utøveren se til at det første fallet er skulder og rygg. Når landing på sanden da som kommer først er at neste etappe rullet til fronten og deretter hvilte på skulderen pundah høyre side.
    
Fosbury Flop stil: stilen til denne, er prefikset gjort svært raskt, med små sirkulære eller menikunf måte. Trinn prefiks ca 7 til 9 trinn. Frastøting i samme stil med andre stiler ved å bruke begge hender for å bidra til å løfte vekten opp. Frastøting er gjort på den venstre foten regelen. Holdningen til kroppen på toppen av tverrliggeren er liggende og føtter laget hengende slapt. Samtidig er haken trukket inn i bryst og rygg idrettsutøvere dyrkes det over baren med en crossball bue ligner.

Ved å gjøre høydehopp, er de viktigste punktene for utøveren å gjøre spranget så høyt som mulig for å ikke la ett medlem av baren og gjøre kroppen meyentuh han endret sted, fordi det ville bli betraktet som en fiasko. Dihindaria othe gal drives på prefikset bevegelse for fort, når de ønsker å nekte, bena også rett frem, er kombinasjonen av fotsopp bevegelse mindre enn perfekt, og kroppen lener seg for nær baren, utøveren over baren, men i sittende stilling, noe som gjør en bue organ for tidlig og sent i den endelige bevegelse.

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment