ad3

ad2

Man dreper gigantisk fyrverkeri.

Posted by Unknown on Tuesday, August 13, 2013

Man dreper gigantisk fyrverkeri. - Mitt hjerte stoppet å slå det så inntrykk på you tube som vist av Hanif fortalte meg. Videoen er om tragedien av en gigantisk kinaputt i Pemalang. Av showet, hevet sett noen unge menn liket av en ung mann iført en rutete skjorte og var hjelpeløs å plukke opp en bil for å bli fraktet til sykehus. Den skader påført av den unge mannen var veldig trist, jeg kunne ikke tåle å se det. Omstendigheter som minner meg om ofrene for terrorist bombe, trist å se det.

****
Giant fyrverkeri tragedien skjedde i landsbyen Semingkir, District Randudongkal, Pemalang, Central Java, Indonesia. Sett noen av videoen viser ungdom / barn til å heve en stor kinaputt, større enn størrelsen på barneskolen barn (han høyde på 1,5 m og en diameter på 20 cm). Den gigantiske kinaputt ble utnevnt til midten av feltet, kanskje for å unngå skade på betrakteren. Mens rundt feltet, mange mennesker som så den (lyden av stemmer rundt den personen som tok bildet). Blant publikum må det være foreldrene, hvorfor er det ikke et forbud ya? Eller er forbudt, men likevel ønsker å sette av kinaputter det? Jeg vet ikke ...

****

En gruppe av ungdom / barn som bærer kinaputter hadde sine bilder tatt sammen med kinaputter. Da noen av dem så bort til kantene og igjen noen mennesker (ca. 3 personer) som kan tjene off kinaputter. Snart kinaputt sikring opplyst, og det var en stor eksplosjon .... Dorrrr .... ledsaget av tykk røyk og synlige spredte papirer. Tilskuere på sidelinjen tror ikke at eksplosjonen ble forårsaket ungdom / barn som fyller hoppende og bre. To personer ble angivelig drept og en annen alvorlig skadet.

****
Regjeringen har ofte advart mot å lage, selge og leke med fyrverkeri, fordi det har vist seg at mange kinaputter gang bringe ofre. Alle slags forsøk har blitt gjort av regjeringen, fra feiende fyrverkeri selgere som kan mistenkes å skjule kinaputter mellom hans varer til raidet huset som kan være et sted-kinaputt pyroteknikk slikt.
Men det er fortsatt mange mennesker ignorerer regjeringen forbudet. Det er fortsatt mange som spiller kinaputter, selv kecilpun mange barn som ikke er redd for å slå den på. Velkommen Idul Fitri for noen mennesker synes mindre gøy uten lyden av fyrverkeri og ærlig jeg var mest redd for fyrverkeri.
Forhåpentligvis denne hendelsen kan være en lærepenge for andre om farene ved å spille med fyrverkeri.
For ofrene som døde for sine synder kan bli tilgitt og godtatt av Gud den allmektige. Kan gis til ofrenes familier heltemot i møte med denne tragedien.

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment