ad3

ad2

Hvordan å miste vekt raskt på en uke

Posted by Unknown on Wednesday, April 10, 2013

Hvordan å miste vekt raskt på en uke - Å miste vekt er en av de mange aktivitetene som drenerer tid. men det grunnleggende prinsippet er å gå ned i vekt fra kroppen expends energi. Her er resultatet av energiomsetningen fra ulike kilder, den viktigste kilden til mat. Denne energien kan ikke bli ødelagt, energi hvis kroppen ikke bruker omdannes til energireserver i form av fett lagring og fett vev celler ikke er begrenset til folk som driver med mindre fysisk aktivitet vil akkumulere fett med det endelige resultatet førte til sykdom av fedme.
Derfor, for å gå ned i vekt må vi bruke energi metabolisme resultater med mer enn vanlig. inaktiv virkelige kroppen krever også energi, på grunn av alle de aktiviteter som foregår på cellenivå til organsystemer krever energi til å kjøre en maksimal funksjon, men vanligvis er vi forbruker energi langt i overkant av hvor mye energi vi trenger.
Generelt, for en voksen å forbruke omtrent fra 2000 kcal per dag. Derfor, for å brenne av den energi som er blitt lagret i kroppen i lang tid trenger vi å redusere kalori-inntaket. reduksjon i kaloriinntaket bør være gradvis. for eksempel ved å starte med 1500 kalorier hver dag følges av en økning i fysisk aktivitet samt selvfølgelig.
Den anbefalte vekttap er lik en og en halv pounds per uke, dette for å unngå angrep av sykdommen på grunn av immun-mangler på grunn av endringer i kroppssammensetning.
én type mat som er sterkt anbefalt for mengurasi kaloriinntaket er fiber. Denne fiber er en av de næringsstoffer som har overskytende lette fordøyelse av mat, fordi den inneholder en mye vitamin vanligvis finnes i grønnsaker og frukt, og er i stand til å hemme absorpsjonen av næringsstoffer i gastrointestinalkanalen fordi fiber har en viktig rolle for å gå ned i vekt. men det anbefalte inntaket av fiber er 25 gram per dag -30. Dette er for å unngå at kroppen mangler energi eller andre næringsstoffer. men for behovene til sterkt anbefalt kostfiber forbruk og bedre kilder til fiber er fortært grønnsaker og frukt i stedet for syntetiske fibre for å fortsatt få fordelene av frukt og grønnsaker rike på mikronæringsstoffer er viktig for kroppen.

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment