ad3

ad2

Televisie kijken via het internet in Barcelona vs Ajax Champions League Groep H 2013/2014

Posted by Unknown on Wednesday, September 18, 2013

Televisie kijken via het internet in Barcelona vs Ajax Champions League Groep H 2013/2014 .Moeilijk te geloven , strijden Ajax Amsterdam Barcelona teller op het openen van Groep H Champions League 2013/2014 , zal de eerste ontmoeting van de twee teams in de Blue Continent elite podium .
De mate van deelname aan de club twee rijkste clubcompetitie in Europa is zeer hoog . Echter , de nieuwe Barca en Ajax zullen nog een kans om te concurreren op het hoogste niveau in de Blue continent , als ze vielen in hun openingswedstrijd Groep H match in het Camp Nou , Barcelona , donderdag ( 19/09/2013 ) op 1:30 te krijgen.
Deze zeldzame bout krijgt wekken publieke nieuwsgierigheid omdat beide teams hebben sterke historische banden . Niet een paar oud- Ajax speler droeg ook kostuums Catalaanse reuzen . Noem het de Johan Cruijff , die een coach en manager in beide teams , totdat het voormalige Ajax , Louis van Gaal , die nooit ontspringen Barca en rakasas Nederlandse team .
Op de kwestie die geraakt was Cruyff . De legenda wordt gekletst om niet opschieten met de huidige Barca voorzitter , Sandro Rosell . Zelfs de man die ooit leidde Barca won de Champions Cup in 1992 kon geven expletief zou geen voet in het Nou Camp , voordat Rosell heeft ontslag genomen uit zijn stoel .
Het lijkt alleen maar geruchten proberen gedempt . Zoals gerapporteerd door as.com , dinsdag ( 2013/09/17 ) , Cruyff verluidt krijgt een diner uitnodiging van het Barca kamp voorafgaand aan de gebeurtenis in het Nou Camp . Maar goed gereget botste in de opening Champions League dit seizoen lijkt niet te worden beïnvloed wanneer Cruijff 's Catalaanse reuzen een uitnodiging te weigeren .
De strijd in groep H nog steeds smeulende , omdat bewoonde vier teams ooit hebben gewonnen van de UEFA Champions League kroon. Barca en Ajax Daarnaast is deze groep ook gevuld hel de Europese kampioenen , AC Milan en Celtic . Elk lid van deze groep , waardoor elk spel als een spel dat de stappen die ze de knock-out fase dringen zal bepalen .
"Het is een moeilijke groep , maar we wisten dat het problematisch zou zijn . Zeer moeilijk om de Champions League te winnen , zal het moeilijk vanaf het begin , " beber Barca superster Lionel Messi vertelde uefa.com , Soccerway meldde dinsdag .
Botsing op het Nou Camp , de vroege donderdagochtend plaatselijke tijd , op hetzelfde moment zal het debuut van de nieuwe Barça manager , Gerardo " Tata " Martino in de Champions League zijn. Argentinië bloedige manager direct diadang een aantal problemen aan de zwakte van de verdediging en het killer instinct voor doel .
Spel teller Sevilla in de Primera División afgelopen weekend , heeft een protege verschijning Martino bewijs niet consistent geweest . Blaugrana , bijgenaamd Barcelona , Sevilla sloeg twee doelpunten in de laatste vijf minuten om de positie 2-2 maken . Lucky late goal Alexis Sanchez is in staat om de Barca weer vooruit 3-2.
Helaas , de gastheer waarschijnlijk zal worden zonder centrale verdediger Jordi Alba werd verwond toen viel tegen Sevilla . De Ajax zal worden zonder kapitein en middenvelder Siem de Jong vanwege een blessure .


Ajax zal zeker krijgen een grote uitdaging op het hoofdkantoor van Barca . Gedurende 2013 , Gerard Pique et al. verloor slechts twee keer in het Nou Camp , wanneer de gastheer Bayern München en Real Madrid . Alleen , het huidige Ajax-trainer Frank de Boer , niet de gewone mensen in het Nou Camp . Hij is ervaren genoeg om te spelen tegen Barca hoofdkantoor , gegeven een Nederlandse man om ooit te spelen voor de Catalaanse reuzen en til de La Liga titel in 1999 .
" Als Messi kijkt naar onze foto's , ik betwijfel of hij zou bang zijn . [ Maar ] we hebben veel geluk heb , "zei De Boer , vertelde Reuters .


Voorspellen Basis
Barcelona ( 4-5-1 ) Coach Gerardo Martino
Valdes , Alves , Pique , Mascherano , Correia , Tello , Havi , Busquets , Iniesta , Neymar , Messi


Ajax ( 4-3-3 ) trainer Frank de Boer
Vermeer , Van Rhijn , Moisander , Denswil , Boilesen ; Duarte , Schone , Serero , Sana , Hoesen , Fischer

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment