ad3

ad2

Venn og Bears.

Posted by Unknown on Tuesday, February 12, 2013

Venn og Bears. - En dag to venner enige om å holde en lang reise sammen. De er bestevenner som har kjent hverandre i årevis. Den ene lovet til den andre, "Jeg vil være med deg i trøbbel og spenning. Uansett hva som skjer Jeg er fortsatt med deg enda mer i trøbbel på vei. "

Den andre vennen, litt svak og sjenert så glad for å høre det løftet. De deretter reise sammen. På denne måten må de passere gjennom en tett skog. På grunn av dette løftet, ikke redd for en svak venn.

Men etter halvveis plutselig dukket opp på avstand en stor bjørn. Sterk venn umiddelbart klatret et tre for å meyelamatkan selvmord, forlater sin venn til sin skjebne. Svak venn kan ikke følge det som er gjort av en sterk venn. I et øyeblikk av panikk som plutselig dukket ideen. Han umiddelbart lå på bakken later til å være død. Han lukket øynene tett og turte ikke å puste.

Venner som observerer bjørnene i et tre i nærheten av sin beste venn. Bjørnen gikk inn i stedet personen ligger nede, vandre rundt det, nær momentan berjenti ører, og stille gå bort. Med en følelse av lettelse at en venn var i et tre ned, mens den andre sitter.

"Jeg så bjørnen ser ut til å hviske noe til deg," sa en venn som er kraftigere. "Ja bjørnen hvisket så dumt av meg å stole på deg," svarte han kaldt.

* Undersøkelse av løftet ligger i oppfyllelsen av dette løftet.

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment