ad3

ad2

Venn og Bears.

Posted by Unknown on Tuesday, February 12, 2013

Venn og Bears. - En dag to venner enige om å holde en lang reise sammen. De er bestevenner som har kjent hverandre i årevis. Den ene lovet til den andre, "Jeg vil være med deg i trøbbel og spenning. Uansett hva som skjer Jeg er fortsatt med deg enda mer i trøbbel på vei. "

Den andre vennen, litt svak og sjenert så glad for å høre det løftet. De deretter reise sammen. På denne måten må de passere gjennom en tett skog. På grunn av dette løftet, ikke redd for en svak venn.

Men etter halvveis plutselig dukket opp på avstand en stor bjørn. Sterk venn umiddelbart klatret et tre for å meyelamatkan selvmord, forlater sin venn til sin skjebne. Svak venn kan ikke følge det som er gjort av en sterk venn. I et øyeblikk av panikk som plutselig dukket ideen. Han umiddelbart lå på bakken later til å være død. Han lukket øynene tett og turte ikke å puste.

Venner som observerer bjørnene i et tre i nærheten av sin beste venn. Bjørnen gikk inn i stedet personen ligger nede, vandre rundt det, nær momentan berjenti ører, og stille gå bort. Med en følelse av lettelse at en venn var i et tre ned, mens den andre sitter.

"Jeg så bjørnen ser ut til å hviske noe til deg," sa en venn som er kraftigere. "Ja bjørnen hvisket så dumt av meg å stole på deg," svarte han kaldt.

* Undersøkelse av løftet ligger i oppfyllelsen av dette løftet.
More aboutVenn og Bears.

Frukt vekttap uten trening

Posted by Unknown on Wednesday, February 6, 2013

Frukt vekttap uten trening - Vanligvis frukt vekttap er typer frukt som er dyre å visse kretser. Men selve frukten å gå ned i vekt trenger ikke å koste impotryang frukt pleier å være dyrt. Derfor vil i dette innlegget bli diskutert fem typer frukt som sett fra livmoren også memuliki fordeler og effekt for vekttap, men likevel rik på næringsstoffer for å opprettholde en sunn kropp er å spise dem. Og fem under herunder frukt svært vanlig i indonesisk territorium.
Bananer
Denne frukten er veldig lett å vokse i tropene, selv veldig lett å vokse i hjemmet hager med jorda fuktig. Frukten er også en vanlig type frukt som vi møter i markedet til en relativt lav pris. Type frukt er en skikkelig vekttap på grunn av frukt ernæring rik på vitaminer og mineraler og kalorier som finnes i den er en kompleks karbohydrat som er fordøyd dlaam lenger i fordøyelseskanalen før det helt til å danne energi.
Apple
Apple er en slags frukt en billig og lett å finne alle rundt oss. I tillegg epler inneholder mye næringsstoffer så veldig godt laget stykker med et vekttap måltid erstatning snacks. Foruten å være veldig bra for fordøyelsessystemet på grunn av fiberinnholdet. Skarpheten i epler er også gunstig for tannhelse.
Papaya
Frukten er ofte brukt som et avføringsmiddel. På grunn av den høye fiberinnhold. I tillegg, er vitamin-og mineralinnholdet av frukten også meget høy. Slik at denne frukten er meget egnet som en erstatning makanna frukt vekttap.
Orange
Vanligvis vi veldig ofte spiser denne frukten i form av frukt juice. Det bør være ganske bra, det er bare vi ikke nyte frukten er oppnådd ved å ta den maksimale hvis bare i form av frukt juice, fordi fruktens fiber innhold funnet i overhuden henne at vi ikke spiser hvis vi spiser dem i form av frukt juice. Innholdet av frukten er også svært rik på vitaminer som kroppen trenger.
Melon
Melon kan kategoriseres typer frukt som har en eiendom for å miste vekt og rik ernæring fordi melon frukten har en attraktiv farge, gir fargen på alamiyang interessant innhold på melon en oversikt over mineraler og vitaminer som høy. Mye vanninnhold i melon frukten har også egenskaper for å lette fordøyelse i kroppen.
Generelt har nesten all frukt effekt for vekttap på grunn nil av mettet fett og har komplekse karbohydrater, samt kandugan glukose i form av høyt fruktoseinnhold i stedet for sukker glukose kandugan. Valget av egnet frukt for vekttap bør være utvalgte frukt rik på farge. På grunn av den naturlige fargen som eies av frukt og grønnsaker inneholder vitaminer og mineraler tyder på at høyt på frukten. Og forslag i å gjøre presentasjonen bør spise frukt første før du går inn i hovedmenyen (hovedrett) dette gir full effekt på kroppen.
More aboutFrukt vekttap uten trening