ad3

ad2

Spille inn et hat-trick for PSV Eindhoven Bakkali Zakaria.

Posted by Unknown on Monday, December 3, 2012

Spille inn et hat-trick for PSV Eindhoven Bakkali Zakaria. - Spillere 17 år Bakkali Zakaria ser bra ut når overkjørt NEC Nijmegen PSV Eindhoven 5-0 i den nederlandske Eredivisie to Speelronde, lørdag (10/8).
Bakkali pakking tre mål, mens på spillet. Bakkali tillit syntes å øke etter scoret det første målet for senior troppen PSV i Champions League kvalifisering fotball mot Zulte Waregem, tre dager tidligere. Bakkali også en rekord som den yngste spilleren til å være i stand til å skaffe seg en hat-trick i historien til Eredivisie! I en alder av 17 år 196 dager, de unge belgiske spillerne styrte rekord som sto i 47 år eid Ruud Geels (17 år 235 dager).
Bakkali scoret det første målet da spillet kom inn i sjuende minutt. Motta tilbakemelding Jurgen Locadia, scoret Bakkali ballen fra skrått som er vanskelig å nå keeper NEC, Karl Johnsson. Nøstet andre mål med en nøyaktig venstre fot sparke to minutter etter at andre omgang løp. Bakkali fullføre sitt hat-trick i den 82. minutt gjennom et curling innsats. Alle mål scoret ved å bevise skader forårsaket mens drible inn i området av motstanderens forsvar.
Hat-trick Bakkali uunngåelig i økende grad gjør offentlig spott belgisk fotball. Caps kan Bakkali Marokko tross aldri styrke Belgia mot ungdom nivå. Les Diables Rouges styrker kaller han får, men Bakkali fortsatt uavgjort. Mens du venter på avgjørelsen av kandidaten stjerne, kan det belgiske landslaget trener Marc Wilmots bare håpe Bakkali lytte til samvittigheten.
Faktisk, utseendet på slike Bakkali ikke bli overrasket om trener Philip Cocu villig til å fjerne Dries Mertens som flytter til Napoli. Med Memphis Depay, ny PSV Bakkali en bærebjelke i vingene. Nå er neste utfordring unge troppen PSV enn opprettholde utseendet av konsistens er den viktigste runde av Champions League trenge inn i ansiktet av de mer erfarne lagene i play-offs, AC Milan.
"For meg er fotball et spill. Alle bør holde føttene plantet på jorden, og jeg var så. Vi har et godt lag med mange unge spillere som kan konkurrere for å vinne tittelen. Det er ingen tvil, denne sesongen vil jeg fortsette å øve best for PSV, "sier Bakkali.
More aboutSpille inn et hat-trick for PSV Eindhoven Bakkali Zakaria.